Befri dine kodninger

Tapping, eller som jeg siger ”at banke”, er en fantastisk metode til at blive fri for uønskede energier, traumer og situationer, der ikke lige er til at håndtere.

Med udgangspunkt i dig selv, banker du og bliver fortrolig med metoden. For der er vigtigt at bruge metoden, når behovet er der. Så vokser det samlede ubehag ikke.

Book tid

Befri dine kodninger

Kender du det, at der er noget, du gerne vil slippe eller opnå, men der er ligesom en mur, der står i vejen?

Det er dit indre barn, der er såret og uforløst, fordi der har været oplevelser (kodninger), som sidder fast. Vi har dem alle, og vi kan alle slippe af med dem. Det er nemlig aldrig for sent at få en god barndom. Aldrig for sent at komme i alignment med din sjæl og udleve dit potentiale. Du skal bare rydde vejen.
Book tid
Traumer (kodninger) kan selvfølgelig også komme senere – i jobbet eller privat. Og det betyder ikke noget, om det er et gammelt eller nyt traume, du arbejder med. Det kan forsvinde lige så let.

Det kan være du er brandmand, soldat, læge, sygeplejerske eller andet, der har set en masse, som begynder at sætte sig i dig. Og det kan være du har smerter, haft en dårlig barndom, har negative tanker eller simpelthen kan mærke modstand, når du forsøger at få det bedre. Ligegyldig hvad, så er du velkommen.

Hvad laver vi?

Vi går på traumejagt og tapper sammen. Jeg fortæller lidt om metoden, laver en demo, og der bliver tid til at tale om oplevelserne bagefter.
Men vi begynder med en let meditation for at komme ned i kroppen, så du får bedre kontakt til den gennemgående tanke eller / og følelse.

Kom til de her workshops og lær, hvordan du gør en forskel for dig selv. Tag metoden (TFT / EFT) med hjem og fortsæt, når ubehaget opstår. Du kan ikke gøre noget forkert. Det er kun galt, når du ikke gør noget.
Onsdag den 10. april, kl. 16.30 – 18.30

Torsdag den 23.5., kl. 16.30 - 18.30

Torsdag den 4.7., kl. 16.30 - 18.30

Torsdag den 26.9., kl. 16.30 - 18.30

Alle workshops foregår på Lild Møllevej 6, 8722 Hedensted, Vejle.

De varer to timer – give / take, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Det koster 300 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.

En deltager fortæller

Mit tema for denne aften var: ”Jeg er ikke god nok”.

Jeg er musiker og skulle søndagen efter indspille en live musikvideo. Det er en stressfuld situation, i hvert fald for mig, for tonerne er der for evigt, og jeg kan aldrig fortryde. På grund af den måde, vi laver musik, laves musikvideoen som en one taker. Pyha.

Det mig pludseligt (selv om Nethe havde sagt det flere gange), at det er nødvendigt at tappe væsentligt oftere, end jeg før havde gjort, og at det skal gøres, når ubehaget opstår – i situationen. Kunne også mærke, at der var modstand på at tappe, fordi Nethe havde sagt det. Så jeg satte mig ned ved klaveret og tappede på ubehaget, når tankerne var der.

For eksempel ” Hvem gider at høre på det her” – ”Det bliver en katastrofal indspilning” – ”Jeg fungerer nok ikke på søndag ”- ”det er ikke hurtigt nok, interessant nok, specielt nok, musikalsk nok.”

Jeg bankede på det hele. Al min indre negative snak. Og der var meget.

Jeg havde indtil nu opfattet musikken, som et frirum, men mit fokus om at være dygtig og præstere optimalt. Så det var ikke mit frirum.

Jeg forstod, jeg måtte acceptere mig selv, som den jeg er. Dygtig eller ikke.

Indspilningen gik super godt. Det var ovenikøbet sjovt, og jeg synes faktisk, jeg var rigtig god. SKØNT.

Hvis du hellere vil arbejdede dybere og have sessioner hos mig, kan du booke her. Og hvis du er nysgerrig på, hvad andre har fået hjælp til, kan du læse om det her.