Breathwork sammen

Breathwork er altid magisk. Når man går til en 1:1 session, sker der ofte noget andet, end når man trækker vejr sammen med andre.

Når man trækker vejr i grupper, er man i sit ”eget rum”, men bliver naturligt nok påvirket af det, der sker omkring en, og får oplevelser, der ellers ikke ville have været adgang til. Det er smukt.

Book tid

Breathwork - åndedrættet er enkelt, og kan så meget.


Når vi breather foregår det i trygge omgivelser med accept af den, du er. Faciliteringen vil altid være støttende og nærværende, så du trygt kan møde din proces. Det, bedste du kan gøre, er, at have tillid til processen og simpelthen trække vejret.

Jeg benytter mig af forskellige måder, at trække vejr på, men grundstammen er rebirthing, hvor man trækker vejret ind og ud gennem munden uden pause. Det kan opleves intenst og fremkalde kraftige og undertrykte følelser. Når der kommer en reaktion, for eksempel gråd, latter, vrede, er det en følelse, der forlader din krop. Nogen ser billeder, husker ting, oplever klarhed, dyb fred, tilgivelse, taknemmelighed og kærlighed. Forløsning kan være meget smukt.

Jeg fik min første breathwork uddannelse for 11 år siden og har faciliteret sessioner siden. Samtidig har jeg deltaget i workshops og taget flere uddannelser, der alle handler om transformation. Det er vigtigt for mig, der skabes et trygt rum, så kan læne dig ind i det, der sker.

Det er meget individuelt, hvordan en session opleves. Hvad den ene oplever som intenst, oplever den anden blidt. Processer kan foregå på forskellige niveauer, og der er ikke noget rigtig eller forkert. Man er simpelthen forskellige steder og har forskellige behov.
  • Fysiske
  • Mentale
  • Psykiske
  • Emotionelle
  • Spirituelle
  • Energetiske

Der er ikke et niveau, der er bedre end et andet. Der sker det, du har brug for. Så det er indsigt og læring.

Med fokuseret og temabaseret breathwork, har du den bedste mulighed for at få en fuldstændig magisk og forløsende breathwork. Simpelthen fordi dit system er fokuseret på det tema, vi trækker vejr på. Og det eneste du gør, er at trække vejret på den måde, som jeg guider dig til.

Du er meget velkommen, og det eneste du skal, er at tage noget tøj på, du kan bevæge dig i. Og du behøver ikke have prøvet det før.

Hvis du mere er til sundhed og velvære, så se længere nede.

Fokuseret og temabaseret breathwork

Onsdag den 24.4., kl. 16.30 – Indre barn

Onsdag den 22.5., kl. 16.30 – Dine drømme

Onsdag den 19.6., kl. 16.30 – Temafri breathwork

Onsdag den 17.7., kl. 16.30 – Kontakt til sjælen

Onsdag den 14.8., kl. 16.30 – Selvkærlighed

Derefter starter vi forfra … eller / og får nye events på.

Book tid

Og så er der selvfølgelig sundhed og velvære.

Alt det fysiske, kan der trækkes vejr på.
I breathwork motioneres alle de indre organer, og du går du fra syre til base i kroppen.
Det, er det, man ønsker, når man har autoimmune udfordringer som for eksempel parkinson, gigt, fordøjelsesbesvær med mere. Dit healende system optimeres, og du giver kroppen de bedste forudsætninger for sundhed og velvære, der hvor du er lige nu.

Stress og anspændthed sætter sig i åndedrættet, og overfladisk, hurtig vejrtrækning forhindrer grounding og ro.
Derfor reduces stress ved hjælp af åndedrættet.

Tirsdag den 7.5., kl. 16.30 – Sundhed og velvære

Onsdag den 18.6., kl. 16.30 – Sundhed og velvære

Onsdag den 3.7., kl. 16.30 – Sundhed og velvære

Alle workshops foregår på Lild Møllevej 6, 8722 Hedensted, Vejle.

De varer to timer – give / take, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Det koster 300 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.

Vi ses til befriende breathwork.

Hvis du er mere til at gå mere i dybden med dine temaer, er du velkommen til at dykke ned i et andet spændende univers – se her https://netheholme.dk/eft-matrix-reimprinting-faar-fat-i-aarsagen/