Bange for at køre bil?

Bange for at køre bil? Vil du finde ud af, hvorfor og hvad årsagen er til din køreangst?
Hvis du er bange efter et biluheld, som du enten har været part i eller har været tilskuer til et, så efterlader det et traume i dig.
Det traume kan du blive fri for, så du igen kan bevæge dig i trafikken, uden uro i kroppen. Sagt på en anden måde. Det kan lade sig gøre ikke at være bange i trafikken.

Book en tid

Bliv afslappet i din kørsel

Nogen gange viser det sig, at der ligger andet og mere bag. At køreangst er en form for ventil, hvor dit system lade noget “damp” komme ud.

I sådanne tilfælde er det nødvendigt, at se nærmere på den baggrund for effektivt at slippe køreangsten. Til gengæld vil du føle dig lettere og fri på en meget dybere måde.

Du kan se et par videoer om en, der har fået hjælp. Bagefter kan du læse mere om hvad og hvordan. Og så er du selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til mig på 20 29 11 42.

Jeg ville finde køreglæden og have mindre angst og ondt i maven. Jeg har været i gang med at tage kørekort i flere år, men det er aldrig lykkes. Nethe var ikke lang tid om at finde ud af, at det der med angst og ondt i maven handlede om andet end at køre bil. Det gik dybere.

Eleven: ”Hvad skete der lige der”?

Blev glad for at køre bil, da oplevelse fra barndommen og biluheld blev bearbejdet

Nogle gange sker der noget helt uventet. Fx når du skal til køreprøve. Det er gået godt i køretimerne. Du har fået ros. Men til køreprøven, går ”klappen ned”.
Du har en oplevelse af at ”fryse”. Måske siger du til dig selv, at du ikke kan køre ordentlig. Og du er anspændt og går i stå. Måske ryster du over hele kroppen og bliver ked af det.
Er det noget, du genkender – lidt eller meget?

Book en tid

Når man er bange for at køre bil, er det ikke cool

Jeg har mødt folk, der ikke har det godt med at køre bil – ikke kan slappe af.
der har kørt 80 km i timen på motorvejen – i årevis.
der er bange for at køre i mørke – og bliver hjemme.
der aldrig har fået kørekort, fordi de simpelthen har været for utrygge og bange for at køre bil.
der er stoppet midt i et kryds – uden at kunne flytte sig.
om uheld og piskesmæld, der har bevirket mange års sygdom, med bilen i garagen.
For dem var det ikke sjovt at gå til køretimer. Men nu er det helt fint at køre bil, og de føler sig meget lettere og bedre tilpas.Men kan man sige noget om hvem, der har svært ved at tage kørekort?
Det kan du læse mere om her.
Artikel i Bilbasen.

Ligegyldig hvad, skal du ikke ”finde” dig i, at være bange for at køre bil … At bruge sit køretøj skal opleves som noget behageligt, og det skal være fedt at køre en tur.

Bilen har ikke kontrollen over mig. Det kan jeg se nu.

Kunne du også tænke dig at udskifte “bange for at køre bil” til køreglæde?

Det kan absolut lade sig gøre – ganske let og effektivt faktisk.
Hjælp til selvhjælp.
På min YouTube kanal finder du en video, som er en effektiv selvhjælpsmetode. Brug den, hvis du bliver urolig eller nervøs.
Nogen gange hjælper det ikke at bruge selvhjælpsmetoden. Uroen er der stadig. Det hænger ofte sammen med, der ligger noget bag, som der skal arbejdes med. I de tilfælde bør du overveje 1:1 sessioner, der får fat i årsagen bag din uro og usikkerhed.
Sessioner Her er der fuld fokus på dig og din situation. I sessionerne bruger jeg EFT / Matrix Reimprinting, som er en meget effektiv metode til afkodning af den uro, du oplever, når du kører bil. Vi finder ind til årsagen bag og får frisat den energi, som giver uroen.
Der kan være mange grunde til, det kræver en større indsats at slippe nervøsiteten under kørsel.
Det kan være en konkret hændelse. Det kan være generaliseret uro, der udspringer af præstationsangst, følelsen af at være ude af kontrol, ikke at være god nok og så videre. Også det ubehag kan forsvinde.
Se videoerne om Rikke – her på siden. Der er flere problemstillinger, som hun kom af med og glæder sig nu til at køre bil.

Hvem er Nethe Holme så?

Hvis du er nysgerrig på, hvem jeg er, og hvilke uddannelser jeg har, kan du blive klogere her.

Du er velkommen til at surfe rundt på min hjemmeside (fx klient cases), maile eller Ring til mig på 20 29 11 42
.
Nogen køreskoler lærer dig mere end at køre bil. De tager også ansvar for, du bliver tryg og afslappet i køresituationen – også når du skal op til køreprøve.
Det er en køreskole med CSR (corporate social responsibility).
Samarbejder med: