NLP Samtaleterapi

  • Bliv klog på, hvad du i virkeligheden siger til dig selv
  • Slip behovet for at sætte andre før dig selv?
  • Opdag hvad bevidsthed kan gøre for dig
  • Find ind til den autentiske udgave af dig dig
Book en tid

NLP og samtaleterapi forbinder tanke og krop

NLP og samtaleterapi  giver bevidsthed på skjulte tanker, ord og adfærd, og bidrager til større ærlighed. Det gamle neuronnetværk styrer os. For at blive fri for det, skal det ubehagelige indses og ses an.

De fleste af os kender til ønsket om ikke at skuffe andre. Når det alligevel sker, bliver vi skuffede over os selv.

Og når vi samtidig har en tendens til at sammenligne os med andre og har fokus på omverdenen, hvem skal så tage sig af det indre – den indre tilstand?

Læg dertil et stort arbejdspres. En kompleks og hektisk dagligdag, hvor mange ender skal mødes. Ja, så kan man godt miste sit fodfæste.

NLP øvelser er gode til at finde de ressourcer, du har brug for. Gode til at flytte dit fokus. Men du skal have lyst og vilje.

Nethe har hjulpet mig til at forstå nogle af de mekanismer der ligger bag mine handlinger og tankemønstre.

Gået hjemmefra?

Når der er fokus på andre, får vi travlt med at holde styr på, hvad vi skal sige og gøre. Der vil være meget fokus på at undgå konflikter og være i kontrol over situationen og forudse, hvad der sker.

Når vi er der, er det svært at mærke, hvordan vi selv har det, for slet ikke at tale om, hvad vi ønsker og hvilke drømme, vi har.

Vi er, om jeg så må sige, “gået hjemmefra” og lever livet gennem hovedet. Og så er det svært at vide, hvem man er.

Jo længere tid vi har samme adfærd, jo stærkere bliver det neuronnetværk, der styrer adfærden.

Hvem er jeg så?

Når man ikke forstår følelsen i kroppen. Når man ikke ved hvilken følelse, der matcher en bestemt tanke, så er det svært at vide, hvem man er. For det hele kører i ring, mens man søger efter en forklaring.

For at komme hjem til sig selv, er det nødvendigt at blive klar over sammenhængen i det der siges, gøres og tænkes. Det kan NLP øvelser og samtaleterapi hjælpe til med.

Samtaleterapi, og især NLP øvelser, kan virkelig give en AHA oplevelse. Det er oftest både sjovt og spændende at få mere klarhed i sit liv.

Få hoved og hale på tanke og krop

Når der er kobling mellem tanke, krop og følelse, så er man godt på vej til at være hjemme hos sig selv igen. Så behøver der ikke længere være det samme fokus på andre, og fokus kan flyttes til egne ønsker og drømme.
Og det betyder ikke du er egoistisk, men at udgangspunktet (dig) er det rigtige.

En NLP session med øvelser og samtaleterapi

Gennem NLP øvelser og sproglig bevidsthed går vi på opdagelse i dit tankemønster. Hvad du siger til dig selv? Hvordan påvirker det din adfærd og tilstand? Du bliver klogere på, hvorfor du har det, som du har det. Og du finder ud af, hvordan du kan ændre det.

Du bliver mere fortrolig med dine følelser og motiveres til at styre og rumme dit sind, og du får en større vifte at arbejde med i dagligdagen på job, privat og i andre sammenhænge.

Du vil opnå at styre dit sind og dermed dine resultater. Når du får styr på din nutid og ro i kroppen og i dine tanker, kan du rette blikket mod fremtiden, mod dine drømme og gå efter de mål, du reelt har.

Jeg vil love dig, din selvtillid vokser.

Hvis du ligefrem leder efter at tage en uddannelse i NLP, vil jeg anbefale NLP og Enneagrammet ved Christel Seierø.

På den anden side, hvis du tænker, NLP ikke lige er noget for dig, så kan du se her, hvad jeg ellers har at byde på.

Book en tid