TOTUM Kropsterapi

  • Få afstresset kroppen
  • Oplev forløsning, der sidder i kroppen
  • Gør hverdagen nemmere
  • Bliv frisk og let
Book en tid

TOTUM kropsterapi

TOTUM kropsterapi er en behandlingsform, der, med udgangspunkt i kroppen, arbejder med sammenhængen mellem det mentale og det kropslige.

Det er en rummelig behandlingsform. Der kan arbejdes med chok / traume, stress / uro, ukendte og kendte problemstillinger.
Årsagen til det er, at der også kan stilles spørgsmål undervejs i behandlingen. Spørgsmål, som har relevans for, du får det bedre.

Du bliver mødt lige der, hvor du er. Med det behov du har … kropsligt og mentalt.

Det vil sige, at hvis du oplever smerter eller oplever, der er en følelse, “der sidder fast” i dig, så er TOTOM kropsbehandling en fantastisk metode til smertebehandling og slippe følelsen, “der sidder fast”.

Derudover kan der være elementer fra ledfrigørelse, kranio sakral, pulserende massage, akupressur, meridianbaner og tilhørende muskelgrupper. Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen, som gør den til en mere dybdegående oplevelse.
Du går herfra mere let og forløst.

Book en tid

Det er behageligt, men behøver ikke være det

Du har måske prøvet kropsbehandlinger og synes, det gjorde ondt?

TOTUM kropsterapi kan sagtens være effektivt ved en mere behagelig tilgang, men ingen tvivl om, at den største effekt opnås, når man kommer ned under overfladen.

For at få den bedste proces og få løst op for kroppen, er det en rigtig god ide, du kommer flere gange. Altså starter et forløb. På den måde kan du komme i bund med kroppens udfordringer og få det forløst.

Hvad går TOTUM Kropsterapi ud på?

Formålet er at åbne kroppen igen, når oplevelser og traumer har gjort den lukket, spændt og smertende. Når kroppen åbnes og energierne flyder lettere, åbnes vores sind, og vi får mere “plads til at være”.

Der indgår mange forskellige elementer fra effektive behandlingsformer. Hvis du vil vide mere, så kan du læse mere om TOTUM her.

Hvordan har jeg det efter en behandling?

Efterreaktioner er individuelle og forskellige. Hvor lang tid efterreaktionerne varer er også individuelt, men de varer oftest fra nogen timer til et par dage. Det er ufarligt, selv om det kan være irriterende. Men nogen ser det faktisk også som en gave. For nu kan de mærke flere følelser, mærke sig selv, og er mere klar til indsigt.

Under behandlingen kan du opleve snurren i kroppen, især hænder og fødder. Det skyldes, at kroppen iltes mere end sædvanligt, og at gamle spændinger slipper eller kæmper for at blive.

Du kan også opleve en kildende og måske stødlignende følelse særlig i fødder og hænder. Du kan også få det varmt og svede.

I forbindelse med en TOTUM behandling sker der en udrensning af hele dit system, og det er derfor vigtigt, du lytter til kroppen, får hvilet dig og drukket mere vand end, du sædvanligvis gør.

Og husk … reaktionerne er skridt på vej til healing.

Kontakt mig her, hvis du vil høre mere

Book en tid