Vind over din angst

Vil du have dig selv tilbage, som du var inden angst og depression tog over? Eller vil du bare ikke være ked af det længere?
Ved angst, særlig panikangst, der opstår pludselig, kan der opstå hjertebanken og uro i hele kroppen. Det er ufarligt, men opleves meget intenst.

Book en tid

Har du angst?

Vil du have dig selv tilbage, som du var inden din angst fyldte for meget?

Ved angst, særlig panikangst, der opstår pludselig, oplever man hjertebanken og uro i hele kroppen. Det er ufarligt, men opleves meget intenst.

Se her, hvad du kan gøre her og nu, når angsten opstår. Der findes andre videoer. Dem kan du se, ved at gå ind på min YouTube kanal.

Men angst kan også opleves som nervøsitet, en slags nervøsitet.. For eksempel, når du skal til eksamen (eksamensangst), eller på anden måde skal præstere. Det er helt normalt og forsvinder igen.
Men hvis du oplever regulær præstationsangst, altså en voldsom nervøsitet, skal du absolut gøre noget ved det. Måske du kender det og har lyst til at booke en tid allerede nu. Det er aldrig for tidligt at gøre noget ved det.

Mange – særlig unge – oplever at være usikre i sociale sammenhænge. De kan føle sig utrygge ved andre, opleve de rødmer, når de skal stå frem og sige noget. De kan ligefrem være bange for at være i grupper. Det hedder social angst. Der er mange forskellige typer af angst - se længere nede på siden.

For mange begynder angst med tankemylder - en masse negative tanker - særlig om en selv. De må aldrig have lov til at vokse sig stærke.

Vær opmærksom på dine tanker, for de bliver til dine ord.

Vær opmærksom på dine ord, for de bliver til dine handlinger.

Vær opmærksom på dine handlinger, for de bliver til dine vaner.

Vær opmærksom på dine vaner, for de bliver til din karakter.

Vær opmærksom på din karakter, for de bliver til din skæbne.

Negative tanker og tankemylder kan forebygges og stoppes, men det kræver en indsats. Og hver gang du yder en indsats, er du tættere på mere ro i hovedet.


Og du kan begynde her. Ved at signe up til "Optimist med vilje" - Det koster din mailadresse.


Det bliver en stor hjælp, hvis du - inden du signer up - beslutter dig for at lave noget hver dag. Så skal du ikke tage stilling hele tiden. Beslutningen er jo taget.

For lever du med angst, oplever du sikkert, at det begrænser dig i hverdagen. Nogle gange kan selv de mindste gøremål føles uoverskuelige. Der er ikke noget, der kan være så hæmmende som at være angst for angsten.

Hvis du har det sådan, kan jeg kun anbefale, at du booker en tid.


Jeg behandler med EFT / Matrix Reimprinting, og du oplever at få mere og mere ro, mens jeg banker på dine meridianbaner. Sammen finder vi årsagen til din angst. Se mere længere nede på siden.

Book en tid

Min kommunikation og mit liv har ændret sig. Det handlede om kommunikationsproblemer, som stammede helt tilbage fra konkrete relations situationer med far, mor og søskende.

Få livet tilbage

Læs mere her, hvis du vil vide mere om symptomer på angst.

Angst er en stress situation, der bunder i overlevelsesstrategier. Strategier, der går ud på at undgå det, man frygter og ikke har det godt med.

Ved Angst er opmærksomheden rettet ud mod omverdenen (selv om fokus er på en selv) og kan komme til udtryk ved

 • Præstationsangst
 • Eksamensangst
 • Sygdomsangst
 • Social angst (at blive bedømt og vurderet)
 • Generaliseret angst
 • Panikangst
 • Angst for steder (busser, tog, markeder)

Det kan også være din angst har en lidt anden karakter og handler mere om FOBI. Det kan være du

 • Oplever klaustrofobi
 • Er bange for edderkopper og kryb
 • Er bange for slanger
 • Er højdeskræk
 • Har flyskræk
 • Er bange for vand

FOBIER

De fleste har hørt om, eller har selv FOBI for fx flyve, slanger, edderkopper, vand, hajer, højder … Listen er lang. Nogen gange bliver fobien trigget ved TV, still billeder eller samtale. Det er selvfølgelig super ubehageligt, og det skal ikke være der. Det gode er, du kan komme af med dit ubehag.

Faktisk er en FOBI noget af det letteste at komme af med, så hold dig ikke tilbage.

Du er ikke under hypnose. Du kommer i en hypnoselignende tilstand, hvor der arbejdes med situationen. Hvis vi finder situationen, hvor din fobi begyndte, arbejder vi med den. Det gøres selvfølgelig så skånsomt og nænsomt. Det skal ikke være ubehageligt for dig at komme af med din fobi.

Det kan altid blive bedre

Hvis du genkender ovenstående eller bare oplever det i mild grad, skal du ikke holde dig tilbage.

Simpelthen fordi, du ikke skal finde dig i at have det på den måde. Det er altid muligt at få det bedre, ligesom du kan slippe af med årsagen til angst / depression. Det kræver blot den rette behandling og indsats.

Book en tid

Har du været sygemeldt med stress?

Det kan være fristende at komme hurtigt tilbage på job efter at være sygemeldt med stress. Det giver en følelse af at være “normal” igen, men det er som at skyde sig selv i føden. Ofte kommer stress tilbage. Enten som stress eller  endnu værre som angst eller depression.

Stress er et signal om, at noget er “galt”. At noget presser dig ud over kanten. Det sker jo ikke bare, fordi det kan ske. Der er en årsag.

Så det er altid en god ide at se på hvad, der i ens adfærd kan ændres til en mere støttende adfærd. Og hvis det skal være rigtig godt. Se på årsagen bag adfærden og få den afkodet. Så sker der for alvor noget godt i dit liv.

Vil du ud af din generaliserede angst, skal der lidt stædighed på banen

Alt er selvfølgelig individuelt, men generaliseret angst kan som udgangspunkt godt tage noget tid.

Det er derfor afgørende, at du er villig til at arbejde med de værktøjer, vi bliver enige om, så der for alvor sker vedvarende ændringer. Men det skal ske nice and easy og i dit tempo.

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT/Matrix Reimprinting og tankefeltterapi.
Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb for eksempel samtaleterapi og kognitiv terapi.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Book en tid