Mine metoder

Du er landet her, hvor du kan se, hvilke metoder, jeg bruger.
Håber der er noget, du kan bruge.

Det kan måske være væsentligt for dig at vide, at jeg nogen gange blander, de forskellige metoder ind i et forløb, alt efter hvad der er behov for.

Så det er absolut ikke sådan, at hvis du booker et EFT / Matrix Reimprinting forløb, så kan du ikke prøve for eksempel breathwork.
Det kan du meget fint. Særlig hvis det giver mening i dit forløb.

Kontakt mig

TOTUM Kropsterapi

Kender du det, at du indtil nu ikke har ”fået fat” på ubehaget, og du føler ”der ligesom sidder noget fast i kroppen”?
Så er TOTUM et rigtig fint alternativ. For her kommer der ofte en kropslig og følelsesmæssig reaktion på det, der ligger gemt i kroppen. Jeg har mit eget take på kropsbehandlingen, og bruger åndedrættet og akupressur meget.Når der opstår en tilstandsændring, gives der plads og luft til at finde andre vinkler på ubehaget.

Book nuLæs mere

Breathwork/åndedrætsterapi

Breathwork er din helt egen vej ind til dit autentiske jeg. Selv om du bliver guided, ”styrer” du selv processen, og det bedste du kan gøre, er at have tillid til processen - i hver eneste session.

Processen kan være så utrolig smuk og indsigtsfuld, når accept og forløsning opstår.

Fysisk går du fra syre til base. Det vil sige, at kroppens selvhelbredende system optimeres. Og på sigt, får du det bedre i krop og sind.

Book nuLæs mere

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en genial selvhjælpsmetode, der hjælper dig af med ubehaget her og nu. Ligegyldig hvordan du har det, kan du altid få det bedre med tankefeltterapi. Du kan altid gøre en forskel for dig selv, så du hurtigere bliver let og fri igen.

Det er en god metode for dig, der vil supplere anden behandling, eller har svært ved at komme uden for døren.

Men tankefeltterapi kan meget mere. Dyk ned i universet her

Book nuLæs mere

Matrix Reimprinting/EFT

Hvis du virkelig vil i gang med de store forandringer, helt ned på celleniveau, skal du prøve Matrix Reimprinting. Her arbejdes med kendte og ukendte overbevisninger, som står i vejen for et liv i vækst og kærlighed.
Det er muligt at udvikle alle områder – fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Og forandringen er lige stor, om det er nye eller gamle oplevelser, du ønsker at neutralisere (arbejde med).

Der er AHA oplevelser og både taknemmelighed og glæde i dette univers.

Book nuLæs mere

NLP Samtaleterapi

Samtaleterapi handler om nye vinkler og øjne på det, du opfatter som sandheden. Ingen af os ligger inde med sandheden. Vi har bare en model af sandheden.

Med nye vinkler kommer en ny indre tilstand i kroppen og et nyt fokus, der gør, at det bliver lettere at navigere i dagligdagen. Og du må være motiveret til at droppe den gamle "historie" og begynde at fortælle en ny, mere positiv historie. En historie, hvor du står stærkere.

Book nuLæs mere

Udforsk dit tidligere liv

Når nogen oplever ikke at finde nøglen til deres udfordringer, kan det at gå tilbage til tidligere liv, være nøglen. Det er en rolig og fredfyldt rejse tilbage i tiden, der kan skabe forandring i dette liv.

Vores sjæl er den samme i alle liv. Den har den samme energi, men forskellige udfordringer, fordi der skal læres noget forskelligt. Vi går tilbage for at få det budskab, der skal til, for at du kan komme videre i dette liv.

Book nuLæs mere