Tankefeltterapi

  • Effektiv selvhjælp
  • Slip af med angst og uro med simple algoritmer
  • Få kontrollen tilbage
  • Kan gøres når som helst

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en effektiv selvhjælpsmetode, der hjælper dig af med ubehaget her og nu. Du har altid hjælpen lige ved hånden.

Men for at få fat i årsagen bag dit ubehag eller traume, er det mest effektive Matrix Reimprinting (MR). Det betyder ikke noget, om traumet er gammelt eller nyt. Vi finder det.

Tankefeltterapi er den første af tapping metoderne og er den mest gennemprøvede. Så de algoritmer du finder på min YouTube kanal er de mest effektive. Da du alene tapper for at få energien ud af dit system, og ikke som sådan er være nysgerrig på årsagen, må du bare i gang.

  • Begynd med at vurdere, hvor slemt dit ubehag er på en skala fra 0 – 10.
  • Bank med fokus på dit ubehag. Tænk ikke på alt mulig andet.
  • Bliv ved med at banke til du er på maksimum 2. Gerne lavere.
Book en tid

Du kan få det bedre

Du kan få det bedre med stort set alle problemstillinger, og for at give dig en ide, har jeg her nedenunder listet nogle symptomer, som du måske kender. Hvad baggrunden for symptomet er, er individuelt og her kan MR, som nævnt hjælpe.

Nedenfor lister jeg udfordringer, som du måske kan finde på YT kanalen. I andre tilfælde skal du lige forbi mig, så skal jeg lære dig, hvordan du gør. Men som du kan se, er der faktisk ingen begrænsninger på, hvad man kan arbejder med.

Måske oplever du

Du kan altid bruge algoritmerne til at få overskudsenergi ud af dit system. Det gælder også.

Men det kræver et dagligt brug af angst algoritmen. Jo mere konsekvent du bruger den, jo bedre.

Hvis du ikke har overskud til at komme ind i klinikken, så laver vi sessionen online. Det fungerer lige så fint.

TFT og EFT

Tankefeltterapi (TFT) blev udviklet omkring 1980 af psykolog Roger Callahan, og gennem tiden har han og hans kolleger fundet frem til de mest effektive algoritmer, der findes. Du kan finde nogen af algoritmerne ved at gå ind på YouTube, men længere nede på denne side kan du se kravebensøvelsen, en algoritme, som er en vigtig hjælper til bedring af helbredet generelt, fordi meridianbanerne stimuleres.

Emotional Freedoms Technique (EFT), som blev udviklet af Gary Craig. EFT er en meget mere intuitiv metode, hvor der stilles ind på det mentale. Der kan arbejdes med alle typer af problemstillinger. Det kan være, det tager lang tid, men du vil helt sikkert få det bedre.

Få fat i årsagen

Terapeutisk bruger jeg kun EFT – og ofte sammen med Matrix Reimprinting (MR), hvor fokus er på de overbevisninger, især de ubevidste, som ligger bag ubehaget, smerten, irritation, eller hvad det nu er. Vi har alle dybe ubevidste overbevisninger, der styrer vores liv og hverdag. Frustrerende? Ja, men du kan lære dem at kende og selv tage styringen med MR og tankefeltterapi.

Tag ansvar for eget helbred – og vedligehold det med tankefeltterapi

Når der er et behov for at flytte sig fra et ubehageligt sted til et dejligt, er udgangspunktet at tage ansvar for sig selv og fremtiden. Det handler ikke om, hvad der er sket, men om hvordan du i fremtiden vil have det indeni.

Det er en beslutning.

Hos mig får du små opgaver for mellem sessionerne – tilpasset dig og din situation. Det er gennemgående, at du skal bruge algoritmerne. Det er alpha og omega.

Der er så mange eksempler på folk, der er kommet videre efter også store udfordringer.  Recovery processen går hurtigere og er mere effektiv, når der bruges tapping.

Book en tid