Bange for at føde – få en bedre fødsel

Måske er du en af de heldige, der står overfor at føde? Til lykke og alligevel. Det kan være utrygt, for du ved jo ikke, hvordan det er – hvis det er første gang. For slet ikke at tale om smerterne, men når du ved, hvad du har at gøre med, så kan du få en dejlig fødsel med mindst muligt ubehag.

Book en tid

Du kan få en bedre fødsel med effektiv fødselsforberedelse

Når utrygheden bliver neutraliseret, bliver du i stand til at slappe af under fødslen. Du får simpelthen en bedre fødsel. Kroppen er afslappet, du oplever færre smerter og fødslen vil gå hurtigere.

Selv om de fleste glæder sig, kan der være bekymringer forbundet med, at en lille ny kommer til.

Går fødslen godt? Er barnet sundt? Vil jeg klare det? Kan min krop klare graviditeten? Måske vælger du ønskefødslen fra, fordi du utryg eller ligefrem bange for at føde? Kan jeg finde ud af at passe godt på barnet? Vil vi klare at få en lille ny? Vil vi blive gode forældre? Har vi penge nok?

Men du behøver ikke være utryg og bekymret. For du kan få en bedre fødsel, end du tror, du kan.

For når krop og sind er afslappet og rolig, går fødslen lettere for både mor og barn. Det kan du opnå med anderledes og effektiv fødselsforberedelse.

Et forløb ændrer din smerteopfattelse og giver dig en mere afslappet og glædelig fødsel – oftest med færre komplikationer.

Book en tid

Ville du ønske din tidligere fødsel havde været anderledes?

Lige så fantastisk en fødsel kan være, lige så hård kan den opleves, når den ikke lever op til forventningerne, eller når noget ligefrem går galt.

Havde du en svær fødsel? Eller fik den fatale følger? Har du fået en fødselsdepression? Eller er rollen som mor bare lidt sværere, end du troede?

Livets alvor kan lige pludselig vise sig med smerte, træthed og sorg. Og gamle barndoms issues kan dukke op.

Men du behøver ikke leve med den smerte og sorg og gamle spøgelser. Der kan gøres noget og selv om det lyder helt skørt, kan du få en bedre fødsel … også bagudrettet.

Vi kan selvfølgelig ikke ændre det skete, men vi kan få energien ud af den tunge oplevelse. På den måde vil du opfatte fødslen og livet efter familieforøgelsen med mere neutrale øjne.

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb fx samtaleterapi og kognitiv terapi.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Book en tid