Kan du ikke blive gravid?

“Jeg kan ikke blive gravid”.
Det kan være en rigtig svær situation. Familieforøgelse er basalt set et biologisk behov, der ikke kan ses bort fra. Og mange forsøg på graviditet er drænende.

Book en tid

Og er der ikke nogen lægelig forklaring

Hos nogen er der en lægelig forklaring, som lægerne kan hjælpe med. Og lægerne bliver heldigvis bedre og bedre til at hjælpe barnløse.

Men hos andre kan der ikke findes en lægelig forklaring. Der er simpelthen ikke en logisk forklaring på, hvorfor de ikke kan blive gravide. Måske er du en af dem?

Måske har du hørt?

Eller kender du til par, der har prøvet og prøvet at blive gravide – og lige meget hjælper det. Da de så opgiver projektet og tankerne ikke længere kører omkring emnet, bliver de gravide.

Eller måske har du hørt om par, der har været gennem alle de lægelige tjek. Alt er ok, men de kan ikke blive gravide. Efter noget tid går de fra hinanden og kvinden møder en ny mand. Med ham bliver hun gravid.

Der har ikke været en fysisk eller logisk forklaring på parrenes barnløshed. Hvad kan det så være? Overbevisninger?

Kan overbevisninger være årsag til barnløshed?

Tanker og ubevidste overbevisninger kan være årsag til barnløshed. Alternativ behandling mod barnløshed har vist sig effektiv, fordi der arbejdes med de ubevidste overbevisninger, der står i vejen for graviditet.

Måske kender du en eller flere af de her overbevisninger, som jeg har listet her?

Alle overbevisningerne kan stå i vejen for, du bliver gravid.

Kan det være tanker, som
”jeg kan ikke overkomme et barn lige nu”, der ligger bagved?
Ja, det er absolut muligt, der ubevist er modstand på at blive gravid.

  • Jeg kan ikke give barnet det, det har brug for
  • Jeg bliver aldrig en god mor
  • Med den barndom jeg har haft, kan jeg ikke give mit barn den omsorg, det har brug for
  • Jeg kan ikke overkomme ansvaret
  • Sådan som verden ser ud, vil jeg ikke sætte børn i verden
  • Vi har for meget at se til
Book en tid

Før vi går i gang

Det vil være naturligt, at I har været til lægelige undersøgelser. Hvis årsagen til jeres barnløshed ikke er fysisk, er det oplagt at gå på opdagelse i overbevisningerne.

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og samtaleterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum brugerog breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Book en tid