Kom med til workshop

  • Fælles breathwork
  • Fælles meditation
  • Befri dine kodninger

Breathwork sammen

Breathwork, åndedrætsterapi eller rebirthing. Åndedrættet er enkelt, men kan så meget.
Når vi breather foregår det i trygge omgivelser med accept af den, du er. Faciliteringen vil altid være støttende og nærværende, så du trygt kan møde din proces. Det, bedste du kan gøre, er, at have tillid til processen og simpelthen trække vejret.

Jeg benytter mig af forskellige måder, at trække vejr på, men grundstammen er rebirthing, hvor man trækker vejret ind og ud gennem munden uden pause. Det kan opleves intenst og fremkalde kraftige og undertrykte følelser. Når der kommer en reaktion, for eksempel gråd, latter, vrede, er det en følelse, der forlader din krop. Nogen ser billeder, husker ting, oplever klarhed, dyb fred, tilgivelse, taknemmelighed og kærlighed. Forløsning kan være meget smukt.

Jeg fik min første breathwork uddannelse for 11 år siden og har faciliteret sessioner siden. Samtidig har jeg deltaget i workshops og taget flere uddannelser, der alle handler om transformation. Det er vigtigt for mig, der skabes et trygt rum, så kan læne dig ind i det, der sker.

Det er meget individuelt, hvordan en session opleves. Hvad den ene oplever som intenst, oplever den anden blidt. Processer kan foregå på forskellige niveauer, og der er ikke noget rigtig eller forkert. Man er simpelthen forskellige steder og har forskellige behov.
  • Fysiske
  • Mentale
  • Psykiske
  • Emotionelle
  • Spirituelle
  • Energetiske

Der er ikke et niveau, der er bedre end et andet. Der sker det, du har brug for. Så det er indsigt og læring.

Med fokuseret og temabaseret breathwork, har du den bedste mulighed for at få en fuldstændig magisk og forløsende breathwork. Simpelthen fordi dit system er fokuseret på det tema, vi trækker vejr på. Og det eneste du gør, er at trække vejret på den måde, som jeg guider dig til.

Du er meget velkommen, og det eneste du skal, er at tage noget tøj på, du kan bevæge dig i. Og du behøver ikke have prøvet det før.

Hvis du mere er til sundhed og velvære, så se længere nede.

Fokuseret og temabaseret breathwork

Onsdag den 14.2., kl. 16.30 – kontakt til sjælen

Onsdag den 13.3., kl. 16.30 – selvkærlighed

Onsdag den 24.4., kl. 16.30 – indre barn

Onsdag den 22.5., kl. 16.30 – dine drømme

Onsdag den 19.6., kl. 16.30 – temafri breathwork

Derefter starter vi forfra … eller / og får nye events på.

Book tid

Og så er der selvfølgelig sundhed og velvære.

Alt det fysiske, kan der trækkes vejr på.
I breathwork motioneres alle de indre organer, og du går du fra syre til base i kroppen.
Det, er det, man ønsker, når man har autoimmune udfordringer som for eksempel parkinson, gigt, fordøjelsesbesvær med mere. Dit healende system optimeres, og du giver kroppen de bedste forudsætninger for sundhed og velvære, der hvor du er lige nu.

Stress og anspændthed sætter sig i åndedrættet, og overfladisk, hurtig vejrtrækning forhindrer grounding og ro.
Derfor reduces stress ved hjælp af åndedrættet.

Onsdag den 28.2., kl. 16.30 – Sundhed og velvære

Alle workshops foregår på Lild Møllevej 6, 8722 Hedensted, Vejle.

De varer to timer – give / take, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Det koster 300 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.

Vi ses til befriende breathwork.

Hvis du er mere til at gå mere i dybden med dine temaer, er du velkommen til at dykke ned i et andet spændende univers – se her https://netheholme.dk/eft-matrix-reimprinting-faar-fat-i-aarsagen/

Meditation sammen

Vi mediterer på forskellige temaer, som i en periode går igen. Hvis du deltager og har en idé til noget, vi kan meditere på, siger du bare til.

Det kan være svært at få startet en praksis derhjemme. Og da jeg i tidernes morgen begyndte at meditere, var det en stor hjælp at mødes i en gruppe.

Tanken er vi mødes en gang om måneden, men som sådan er det ikke meningen, at du dukker op hver måned. Det gør du, som du har lyst. Men du er meget velkommen.

Men det er en lille meditationsgruppe. Vi sidder på stole i 30 min., og forhåbentlig vil det motivere til at meditere daglig eller i hvert fald oftere. Du er meget velkommen til at tage egen pude med, hvis du har lyst.

I SHOW UP gruppen mødes vi en gang om måneden på Howitzvej 46, 2.tv. 2000 Frederiksberg.
Du vælger bare den dato, der passer dig.

Onsdag den 13.12., kl. 16.30 – inkameditation

Onsdag den 24.1., kl. 16.30 – taknemmelighed

Onsdag den 21.2., kl. 16.30 – intention

Onsdag den 20.3., kl. 16.30 – stilhed

Det foregår på Howitzvej 46, 2.tv., 2000 Frederiksberg.

Vi mediterer 30 min. Bagefter snakker vi lidt. Det koster 100 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.Der er få pladser, så det er en lille, tryg gruppe. Glæder mig så meget til du kommer.

Hvis du er nysgerrig på, hvad jeg ellers laver er det blandt andet afkodning af chok / traume og overbevisninger og tidligere liv og sjælehentning.

Men jeg arbejder også med tilstands- og adfærdsændring, smerter og det fysiske. Du er velkommen til at se dig omkring.
Book tid

Befri dine kodninger

Kender du det, at der er noget, du gerne vil slippe eller opnå, men der er ligesom en mur, der står i vejen?

Det er dit indre barn, der er såret og uforløst, fordi der har været oplevelser (kodninger), som sidder fast. Vi har dem alle, og vi kan alle slippe af med dem. Det er nemlig aldrig for sent at få en god barndom. Aldrig for sent at komme i alignment med din sjæl og udleve dit potentiale. Du skal bare rydde vejen.
Book tid
Traumer (kodninger) kan selvfølgelig også komme senere – i jobbet eller privat. Og det betyder ikke noget, om det er et gammelt eller nyt traume, du arbejder med. Det kan forsvinde lige så let.

Det kan være du er brandmand, soldat, læge, sygeplejerske eller andet, der har set en masse, som begynder at sætte sig i dig. Og det kan være du har smerter, haft en dårlig barndom, har negative tanker eller simpelthen kan mærke modstand, når du forsøger at få det bedre. Ligegyldig hvad, så er du velkommen.

Hvad laver vi?

Vi går på traumejagt og tapper sammen. Jeg fortæller lidt om metoden, laver en demo, og der bliver tid til at tale om oplevelserne bagefter.
Men vi begynder med en let meditation for at komme ned i kroppen, så du får bedre kontakt til den gennemgående tanke eller / og følelse.

Kom til de her workshops og lær, hvordan du gør en forskel for dig selv. Tag metoden (TFT / EFT) med hjem og fortsæt, når ubehaget opstår. Du kan ikke gøre noget forkert. Det er kun galt, når du ikke gør noget.
Onsdag den 10. april, kl. 16.30 – 18.30
Alle workshops foregår på Lild Møllevej 6, 8722 Hedensted, Vejle.

De varer to timer – give / take, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Det koster 300 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.

En deltager fortæller

Mit tema for denne aften var: ”Jeg er ikke god nok”.

Jeg er musiker og skulle søndagen efter indspille en live musikvideo. Det er en stressfuld situation, i hvert fald for mig, for tonerne er der for evigt, og jeg kan aldrig fortryde. På grund af den måde, vi laver musik, laves musikvideoen som en one taker. Pyha.

Det mig pludseligt (selv om Nethe havde sagt det flere gange), at det er nødvendigt at tappe væsentligt oftere, end jeg før havde gjort, og at det skal gøres, når ubehaget opstår – i situationen. Kunne også mærke, at der var modstand på at tappe, fordi Nethe havde sagt det. Så jeg satte mig ned ved klaveret og tappede på ubehaget, når tankerne var der.

For eksempel ” Hvem gider at høre på det her” – ”Det bliver en katastrofal indspilning” – ”Jeg fungerer nok ikke på søndag ”- ”det er ikke hurtigt nok, interessant nok, specielt nok, musikalsk nok.”

Jeg bankede på det hele. Al min indre negative snak. Og der var meget.

Jeg havde indtil nu opfattet musikken, som et frirum, men mit fokus om at være dygtig og præstere optimalt. Så det var ikke mit frirum.

Jeg forstod, jeg måtte acceptere mig selv, som den jeg er. Dygtig eller ikke.

Indspilningen gik super godt. Det var ovenikøbet sjovt, og jeg synes faktisk, jeg var rigtig god. SKØNT.

Hvis du hellere vil arbejdede dybere og have sessioner hos mig, kan du booke her. Og hvis du er nysgerrig på, hvad andre har fået hjælp til, kan du læse om det her.