Om mig, offerrollen og mine uddannelser

Livet har budt på udfordringer

Det var først midt i livet, udfordringerne blev taget alvorligt og offerrollen sat på lavt blus. Jeg skulle først igennem et usundt ægteskab, en søns indlæggelse og min egen stadig dårligere fysiske og psykiske tilstand. Jeg fik uddannelser. I starten handlede det om adfærden. Senere handlede det mere om eget ansvar, tankens kraft og vores evne til at skabe det liv, vi ønsker.

Uddannelserne blev mit turning point - Læs mere om mine uddannelser her

Først da jeg blev træt af offerrollen og fandt modet til at se på mig selv og mit eget bidrag til offerrollen, tog det fart.

Fandt modet er måske så flot sagt. Sandheden er, at det var skæbnen, der viftede med flaget til jeg forstod, jeg måtte tage mig af mig selv. Og så gik jeg i gang med min første uddannelse i NLP. Jeg blev træner og bruger i dag øvelser og viden fra NLP.

Jeg ville forstå, hvorfor problemer opstod. Ville forstå, hvad der i min adfærd, der skabte problemer. Det blev starten på en fantastisk rejse.

Mere afgørende blev det for mig, da jeg fik afkodet årsagen til, jeg var så meget i offerrollen, og fandt årsagen til, jeg talte dårligt til og om mig selv. Jeg er meget taknemmelig for, jeg fandt metoden, som jeg i dag bruger til at hjælpe andre.

Livskriser og livsglæder

Kriser og livskriser er fast bestanddel af livet. Vi kan ikke undgå dem, og jeg tænker, deres mission er at gøre os stærkere. På samme måde som tømmeret fra træ, der har stået et stormfuldt sted, bliver til stærkere tømmer.  Det er meningen, vi skal blive klogere og stærkere at vores udfordringer – ikke gå til grunde.

Law of attraction

Hvis du kender til Law of attraction, så ved du, at det, du har fokus på, er det du får, og det var præcis, hvad jeg gjorde. Jeg havde fokus på offerrollen – selv om jeg ikke altid sagde det højt.

Først da jeg flyttede fokus, til det jeg ønskede at have i mit liv – at have glæde og harmoni i mit liv – med mig selv og mine relationer, skete der et skift.

Jeg tror, den vigtigste lære, jeg har gjort, er åbenhed og ærlighed særlig overfor mig selv, og jeg var aldrig kommet hertil, hvis jeg ikke var gået målrettet efter det, jeg ønskede.