Smerter, der ikke vil forsvinde?

Smerter kan blive ved med at være aktive lang tid efter et uheld. Om det så handler om en sportsulykke, en trafikulykke eller andet, betyder mindre. Men selv om lægen ikke kan se nogen årsag, gør det stadig ondt. Og hvad gør man så. Tager piller for at dulme smerten.

Men hvad nu hvis, det handler om en helt naturlig ting, som at kroppen er i alarmberedskab, og simpelthen skal lære, at der ikke er fare på færde? Når den har lært det, så går smerterne væk.

Book en tid

Vil smerterne ikke slippe sit tag?

Piskesmæld efter en bil- eller sportsulykke? Smerterne forsvinder ikke, og du har stadig ondt i hoved, nakke, skuldre og ryg, kvalme, uro i kroppen, søvnproblemer og så videre – selv om du har fået at vide, der ikke er noget galt fysisk?

Det er fordi kroppen er i alarmberedskab. Den er forbedret på, at noget lignende sker igen, og den spænder op. Det er kroppens måde at passe på dig. Så selv om du fysisk er helet, så spænder kroppen op, og du har smerter i nakken. Smerterne forsvinder ikke.

Book en tid

Piller fjerner ikke altid smerter efter bil- og sportsulykke

Måske kender du til, at have fået ordineret smertestillende eller afslappende piller. Alligevel hjælper det ikke rigtig? Følelsen af at være spændt op er der stadig. Måske har du fået begrænset din hverdag og sat bilen i garagen? Bare for at nævne en ting.

Jeg har efterhånden set mange, der har piskesmæld efter bil- og sportsulykke. De har levet med det  i mange år, og for nogen har det haft alvorlige konsekvenser. De har mistet jobbet. Parforholdet er kuldsejlet, og de har svært ved at få hverdagen til at fungere … Alt sammen fordi, de ikke er blevet fri for traume og piskesmæld efter en bil- og sportsulykke.

Heldigvis kan der gøres noget. Gener efter bilulykke og piskesmæld kan behandles i langt de fleste tilfælde.

Før du starter behandling

Du skal være 100 % helet og færdig med den lægelige behandling. Til gengæld betyder det ikke noget, hvor lang tid siden det er, uheldet skete.

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

Da vi arbejder med sansernes og kroppens symbolsprog, vil du opleve at muskler og krop begynder at slappe af igen, og du får en anden adfærd. Vi taler lidt om sammenhængen mellem krop, hjerne og adfærd.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Book en tid