Har du (for) mange overspringhandlinger?

Book en tid

Eller får du bare ikke gjort det, du har sat dig for?

Overspringhandlinger kommer i mange former. Har du alt for mange gange sat en dato for en slankekur, rygestop, lægetjek, sunde madvaner, skrive en bog, rydde op i kælderen eller noget helt 10’ende? Og igen, igen bliver det ikke til noget. Du får simpelthen ikke taget dig sammen. Fordi når datoen nærmer sig, kommer der uro i kroppen. Noget andet er pludselig vigtigere, eller datoen bliver simpelthen overset eller flyttet?

Du er ikke alene. Vi kender det alle i en eller anden grad, og det er også helt fint. Så længe overspringhandlingerne er harmløse. Det er de dog langt fra. Ikke at gå til læge kan have alvorlige konsekvenser. Bare for at nævnte et eksempel.

Men overspringhandlinger kan stå i vejen for dig som person. Og forhindre dig i at leve et givende liv og spændende liv, hvor du udlever dit potentiale. Det er da også alvorligt. Synes du ikke?

Her er nogen typiske overspringshandlinger

du får ikke startet op som selvstændigtager ikke det job, du har drømt om
du stopper dig selv … i alt det, du gerne vil
spiser stadig 1 liter is i stedet for at have et sundt og balanceret forhold til mad
kan ikke holde fast i dit motionsprogram
får ikke afsluttet dit terapeutiske forløb … for 3. gang
eller bliver bange, når der er udsigt til succes
kan ikke holde fast i de gode vaner

Det er ikke sikkert, jeg har din ”stopklods” med på listen. Men kender du til det med at bremse dig selv, fordi der er noget, som du er bange for? Noget du ikke rigtig kan sætte finderen på.

Book en tid

Vil du ændre dine fremtidsudsigter?

Er du ved at være træt af dine overspringhandlinger, så er der noget at gøre. Det er muligt at arbejde med egne ”stopklodser”. Så fortvivl ikke.

I virkeligheden er der kun en ting, du skal tage stilling til.

Vil du blive ved med at ligge under for dine tankemønstre, eller vil du ændre dine fremtidsudsigter for altid?

Book en tid

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb fx samtaleterapi og kognitiv terapi.

Book en tid

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Book en tid