Bliv fri for alle typer af udfordringer

Klienter kommer med alle typer af udfordringer, og der er ingen grænser. Simpelthen fordi, der arbejdes med at få ubehaget ud af dit system via den betydning, du giver det.

De temaer, du finder herunder, er temaer, som jeg i særlig grad arbejder med eller har interesse i. Det er altså ikke udtryk for, at jeg kun arbejder med de temaer.

Metoderne er som udgangspunkt Tankefeltterapi og EFT/Matrix Reimprinting, men der suppleres med andre metoder for at aktivere det parasympatiske system.

Der er ofte øvelser mellem sessionerne, så det er vigtigt, du gør op med dig selv, om du er parat til det. Og for at få et nyt resultat, må der gøres noget nyt … igen og igen, så hjernen og kroppen vænner sig til det.
Gå efter målet.
Gå efter stjernerne.
Og husk så længe du ikke giver op, har du en chance.

Kontakt mig

På videoen om Sigrids knæ kan du få et indblik i, hvor bredt EFT / Matrix Reimprinting "når ud".
Det er klart nok ikke alle, der opnår så bred og dyb en healing på bare et par sessioner (det afhænger af klienten), men det giver dog en idé. Så hold dig ikke tilbage.

Vind over din angst

Du kan komme af med alle typer af angst. Der er faktisk ingen grænser … om det er generaliseret angst, fobier eller forskellige typer af chok og traume. Om ubehaget har eksisteret i lang tid, eller lige er opstået, betyder intet. Det, der betyder noget, er den modstand, du eventuelt har.

Jeg vil derfor anbefale dig at holde fokus på, hvordan du på sigt ønsker at have det. Hvis du er i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig af med dit ubehag, så ring. Du er så velkommen, og jeg lover at være ærlig.

Book nuLæs mere

Bange for at køre i bil?

Hører du til dem, der ikke har fået taget kørekort? Eller har du et, men får det aldrig brugt?

Der er mange mænd og kvinder, der oplever problemer med at slappe af i trafikken. De føler, de skal passe på alle, og at man ikke kan være sikker på, hvordan andre opfører sig. Der er cyklister, der kører som det passer dem, barnevogne, skateboard, el løbehjul og mange andre på vejene. Og der er en opfattelse af, at ligegyldig hvad der sker, så er det bilens fejl.

Book nuLæs mere

Effektiv behandling mod PTSD

Det, man ofte er bange for ved at gå i behandling for PTSD, er, at der skal tales om de oplevelser, man har haft. Og det kan jeg rigtig godt forstå.
Med den metode, jeg bruger (tapping) går energien ud af oplevelsen samtidig med, at du tænker på den. Du behøver ikke tale om den. Du kan alene tænke på oplevelse og så gå væk fra den. Og vi kan begynde at tappe efter situationen er ovre, og der igen er ”ro” på.
Det er altid muligt ”bakke” ind i situationen og gå ind i en behagelig oplevelse. Det er meget skånsomt.

Book nuLæs mere

Er det svært at være adopteret?

Mange har en følelse af, det er svært at være adopteret væk. Ikke alle, men mange er min erfaring. Mange følelser er aktive. Der er glæde over det liv, der leves lige nu i Danmark, men der er måske også spørgsmål som, ”hvorfor blev jeg bortadopeteret”. Det anledning til mange andre følelser som for eksempel svigt, vrede, skam og mange andre følelser og tanker.

De forsvinder ikke så lige af sig selv, men der kan tages energi og styrke ud af følelserne, så de bliver lettere at være med.

Book nuLæs mere

Smerter, der ikke vil forsvinde?

Hvis lægelige undersøgelser ikke viser, der er noget galt, og smerterne alligevel bliver ved med at være aktive, kan årsagen være, at kroppen er gået i alarmberedskab. Kroppen forsøger at hjælpe dig til at undgå en lignende situation igen. Og det, der udmønter sig i kroppen, stammer fra (u)bevidste kodninger.

Vi kan heldigvis finde de (u)bevidste overbevisninger eller kodninger, så du igen kan blive smertefri og aktiv.

Book nuLæs mere

Bange for at føde? Få en bedre fødsel

Alfa og omega for at få en god fødsel er, at krop og sind er afslappet. Så går fødslen lettere. Omvendt betyder det, at når man er anspændt, og tankerne kører rundt – vel at mærke på det ubevidste plan, for man er beskæftiget med andre sager – så spænder kroppen op, og fødslen bliver hårdere.

Vi kan tage energi ud af de bevidste og ubevidste tanker, du gør dig i forbindelse med din fødsel. Udover uro omkring smerterne, kan det for eksempel være ”jeg er totalt ude af kontrol”.

Der kan opstå mirakuløse ting, men begynd dine sessioner i god tid for at komme helt i hus.

Book nuLæs mere

Kan du ikke blive gravid?

Når I begge har været til undersøgelse, og det viser sig, der ikke er nogen logisk forklaring på, at I er barnløse, så er der andre og mere mentale årsager, der kan dykkes ned i.

Når der står kan DU ikke blive gravid, hænger det sammen med, at lægerne har clearet jer, så er der kun det mentale tilbage. Og det handler om kvindes mindset. Det er ikke for at pege fingre, men for at sige, der så er endnu en mulighed, der kan undersøges og øge muligheden for, at I kan får et barn.

Er det værd at undersøge?

Book nuLæs mere