Klient cases

Parkinson gav ham indsigt og værktøjer

Jeg ved ikke om du kan bruge det-synes på nuværende tidspunkt det er lidt svært at beskrive alt det som forløbet har indeholdt!  

Jeg har været i et forløb hos Nethe-som udgangspunkt på grund af en Parkinsons diagnose!  
Der er dog undervejs i forløbet kommet mange andre forskellige psykiske og fysiske ubalancer til overfladen af den årsag, at Nethes bredt funderede faglighed kombineret med hendes holistiske livssyn skaber grobund for en helt særlig og nærværende samtale, hvor iboende traumer, længsler og drømme flyder frit!

Nethe har en særlig evne til at være og tage udgangspunkt i det der er - give plads til at man kan tale, græde og være stille - samtidigt med, at hun er tydelig og holder fast når det bliver svært! Jeg har også haft stor gavn af at praktisere Breathwork både hos hende og senere derhjemme… Forløbet har gjort mig klogere på Parkinsons, måske hvorfor jeg har fået sygdommen og ikke mindst værktøjer til at lindre og udskyde symptomerne !

Jeg er også blevet klogere på mig!
Jeg er blevet SET!

Varmeste anbefaling af Nethe fra mig!
Håkon, 60 år

Book en tid

Jeg traf et bevidst valg om at få det bedre

Jeg startede hos Nethe fordi jeg ville arbejde med min angst (igennem 20 år), angst for at køre bil, fordi var blevet opsagt fra mit job.

Jeg tog en bevist beslutning om at arbejde med det med køreangsten for at forbedre min fremtidige jobmuligheder. Dette ville jeg selvom jeg mentalt og følelsesmæssigt ikke var et godt sted (stressramt og depressiv) da jeg startede hos Nethe. Men omvendt tænke jeg også, at det er ” præcis nu” jeg skal, for jeg har mulighed for at få arbejdet med mig selv og ændre på uhensigtsmæssige mønstre og jeg ville ikke være i et af mine motto: ”fake it til you make it ”.

Det ændrede sig heldigvis også for mig, for igennem det seneste år med samtaler og behandling hos Nethe.

Med de nødvendige øvelser, jeg selv fra gang til gang har haft fokus på, fik jeg det stille og rolig bedre. Jeg søgte ikke et ”kvik-fix”, jeg ville grundlæggende have det bedre også på den lange bane, jeg var indstillet på at arbejde for det.

I dag kan jeg sige, at jeg har jeg mere overskud (til andre og mig selv) og er blevet mere rolig inden i. Jeg reagerer ikke så kraftigt følelsesmæssig på situationer, som jeg tidligere ville have gjort og jeg kan køre bil igen, hvis jeg har lyst.

Jeg føler mig generelt under mindre pres og jeg er bedre til at stå ved mig selv.

Jeg har tidligere gået til psykolog som har været en hjælp til selvudvikling. Men med Nethes omfattende viden og erfaring med forskellige behandlingsmetoder og hendes vindende personlighed og livserfaring ”omfavnede” hun mig med en bevidsthed på mine vegne om, at ”jeg ville få det godt” og hun fik ret.

Jeg kan på det varmest anbefale Nethe, for jeg har det meget bedre i dag og jeg ser lysere på livet og minhverdag generelt meget bedre mentalt. Jeg laver stadig øvelser, fordi de er gode og hjælper

Kærlig hilsen Dorthe, it- administrator

Book en tid

Ung kvinde blev fri for angst og den bedste version af sig selv

Kære Nethe.

Jeg håber du har det godt! Jeg har tænkt meget på dig for tiden frem og tilbage og vil egentlig bare gerne sige af hjertet tak for at have hjulpet mig til at blive den bedste version af mig selv, som jeg stadig er i fuld gang med at udvikle og forbedre.

Jeg sidder i egen lejlighed nu med min kæreste, og der har vi boet det sidste halvandet år, har fået de bedste mennesker omkring og har stadig arbejde hos xxx

Alt kører med en skøn rutine som jeg nu inkorporerer i de fleste ting jeg laver, der er styr på det og det føles fantastisk!

Jeg har anbefalet dig til en af mine søde veninder, jeg håber hun tager imod det !Jeg håber ikke det er helt ved siden af at jeg laver sådan en tilfældig opdatering, men nu håber jeg du ved at du er en stor stor grund til at jeg er angstfri, bekymringsfri, afslappet og lettet. Tusinde tusinde tak!

Jeg beklager måden vi tog afsked på, det har jeg længe haft ondt i maven over og det beklager jeg mange gange.

Jeg ønsker dig alt godt din vej nu og i fremtiden!

De bedste hilsner
Rebekka

Book en tid

Sigrids gode knæ

På videoen om Sigrids knæ kan du få et indblik i, hvor bredt EFT / Matrix Reimprinting "når ud".
Det er klart nok ikke alle, der opnår så bred og dyb en healing på bare et par sessioner (det afhænger af klienten), men det giver dog en idé. Så hold dig ikke tilbage.

Book en tid

Parkinson

Tak for oplevelsen.

Jeg havde det helt klart anderledes resten af mandagen, mere overskud og mindre stivhed, interessant. I dag tirsdag måske også mindre parkinsonramt.

Parkinsonpatient på 6. år

Book en tid

Fra PTSD til tillid

Jeg har arbejdet i psykiatrien, siden jeg blev uddannet i 2017.

Jeg oplevede nogle ret voldsomme situationer på mit arbejde og bliver derfor henvist til arbejdsmedicinsk klinik. I oktober 2022 blev jeg sygemeldt. Jeg blev bange for mig selv og var ret meget i tvivl om hvem jeg var. Fik følelsen af, at borgeren jeg arbejde med, havde smittet mig med hendes mentale tilstand.

Jeg får diagnosen belastningsreaktion med PTSD lignende symptomer. Jeg bliver rådet til at finde en dygtig terapeut/psykolog indenfor PTSD, og så dukker Nethe Holme pludselig op.

Jeg var lidt skeptisk, men det var ingen grundt til. Og jeg var rigtig glad for, at jeg havde købt ti sessioner. For så skal jeg ikke tage stilling fra gang til gang, om jeg har behov for at komme igen.

Nethe mødte mig med tillid, så på mig med øjne der viste at alt er ok. At jeg ikke er unormal, at det hele kan blive bedre. Jeg har tillid til Nethe og føler mig tryg. Jeg har fået nogle simple værktøjer med hjem. Det har hjulpet mig enormt.

Nethe er skarp til at se hvor problemerne er og stammer fra og hun rummer mig, som den jeg er. Hun er ærlig, og tydelig så man er ikke i tvivl om hvad hun mener. Atmosfæren hos Nethe er rar og hjemlig hvilke tiltaler mig meget, i forholdt til en klinisk og kold klinik.

Jeg har fire sessioner tilbage. Jeg mener ikke, jeg har PTSD længere. Der er nogle mønstre og livstemaer, som jeg skal arbejde med, men min PTSD er væk. TROEDE ALDRIG JEG VILLE KOMME HERTIL.

Jeg vil ønske at alle der bøvler med livet, kender Nethe, hun er virkelig dygtig!

Josefine, 34 år, ergoterapeut

Book en tid

Parkinson kan føles lettere

Kære Nethe

Jeg bliver altså nødt til at fortælle dig om opfølgning på din healing.

Ingen tvivl om at jeg var endog meget påvirket og træt resten af dagen. Men det virkelig interessante er min efterfølgende søvn.

Her skal indskydes at jeg som barn altid havde en særlig fysisk bortrejse fornemmelse i kroppen efter sygdom eller når sygdommen var på retur.

Søvnen efter healingen var mærkelig. Meget meget dyb og fyldt med parkinson bevidsthed og healing bevidsthed. Den var usædvanlig og har rumsteret siden da men uden at give mig associationer. Så i dag står jeg i et mikro prøverum med alt mit tøj. Du ved det måske ikke men det kan man altså normalt ikke når man har parkinson. Så vælter man rundt – det var her jeg huskede den særlige følelse af “nu forlader sygdommen min krop” og at det var den der havde hilst på mig i min søvn. Interessant, ikke?

Book en tid

Højtuddannet gik fra mindreværd til glædelig selvbevidsthed

Lektor og projektleder, 47år

Jeg har stort set altid har klaret mig godt, både fagligt og socialt. Jeg har haft et spændende liv med rejser
og oplevelser – nok lidt ud over det sædvanlige. Jeg er højt uddannet, sidder i en god stilling, har en skøn familie, mange interesser samt styr på økonomien. Desuden har jeg altid følt mig meget heldig; de gode ting i livet syntes at være kommet let til mig og livet har givet mig så meget. Men uagtet de mange succeser har jeg sjældent følt mig god nok.
Jeg kom til Nethe fordi jeg følte et behov for hjælp til at komme videre: Hvorfor dette mindreværd? Hvorfor ikke blot glædes og slippe livet fri?

I den tid jeg har været hos Nethe, har jeg udviklet mig meget og Nethe har hjulpet mig til at forstå nogle af de mekanismer der ligger bag mine handlinger og tankemønstre. Nethe har lært mig at det kaldes ’kodninger’ og at det er noget jeg som person kan arbejde med og selv være med til at skabe positive ændringer i mit liv.
Det er utroligt spændende og motiverende og giver så stor glæde inden i mig.

Jeg begynder ved Nethes hjælp at finde ud af mere om mig selv, herunder hvem jeg er og hvad jeg godt kan lide her i livet. Det er stort.

Til dig Nethe: Jeg elsker at komme hos dig. Du er nærværende, empatisk og positiv og jeg er vild med din uhøjtidelige tilgang. Det hjælper mig når det gør mest ondt. Du motiverer mig med dine teknikker og giver mig værktøjer til at arbejde med mig selv. Din iterative tilgang til terapien hvor du veksler mellem samtale og visualisering på whiteboard hjælper mig til at blive mere bevidst om skjulte tanker, ord og adfærd og
hermed også tydeliggøre hvordan gamle vaner styrer mig.

Nethe, du er meget kompetent og jeg vil til enhver tid anbefale dig!

Book en tid

Det ødelagte glansbilledet åbner op for muligheder

Jeg er så imponeret af det du kan 🙂

Jeg vil bare lige fortælle at der sker voldsomme ting her hos mig. Jeg analyserede løs på, hvordan mit forhold til min far reelt var. Gennem snakke med min bror, en veninde og en kollega som triggede et sår i mig i går, står jeg med et meget uskønt billede af min families mønstre og i særdeleshed min far.
Jeg har været fuldstændig blind for at jeg i mine fars øjne er det sorte får. Hende den forkerte. Min mor har elsket mig dybt på hendes måde.

Skelletterne vælter ud af skabet. Jeg er gået fra at min far var helt fantastisk og elskede mig til min far har svigtet, kørt en magtkamp med mig som barn og jeg stoler ikke på ham. Mænd svigter og er løgnagtige. De vil mig intet godt.

Jeg prøver at skrive, gå og trække vejret igennem det her. Jeg er nok en anelse i chok, så jeg skal lige koble tilbage til kroppen. Der er frygtelig meget at arbejde med.

Ønsker dig en dejlig dag 🙂 🙂

Book en tid

Fra offer til ærligt, autentisk ung kvinde

Jeg kom til Nethe efter et brud fra en kæreste, hvor forholdet havde været usundt.  Jeg kunne se, jeg havde givet alt for meget køb på mig selv, tilpasset mig og levet i en lyserød drøm om et potentiale det forhold ikke kunne indfri. I bruddet blev jeg opmærksom på, at jeg havde mønstre med mig fra min opvækst som spændte ben for mig. Jeg havde efter en hård skilsmisse fra et langt usundt forhold gået til psykolog over flere år.

Jeg vidste derfor, at der skulle noget andet til nu, hvor jeg stod lidt i samme situation bare med endnu større indsigt og kunne se, at der var dybt forankrede mønstre, som styrede mit liv og ikke mig selv.

I løbet af få gange fik vi arbejdet ind i dybtliggende overbevisninger, som i den grad havde styringen i mit liv.

Jeg mærkede en klar forbedring i min evne til handle og komme ud over rampen både på arbejdet og i mit privatliv.

Jeg mærker en helt ny livslyst, mit livssyn er vendt fuldstændig rundt fra at være fokuseret på, hvor hårdt og besværligt alting er til at tage det med lethed og en tro på, at alt er, som det skal være.

De mennesker jeg har i mit liv kan mærke en tydelig forskel på min udstråling. Fra altid at have en ængstelig uro over mig udstråler jeg nu ro og tillid. Jeg tror på, at livet vil mig det godt nu. Det gjorde jeg ikke før. Min garderobe er blevet langt mere farverig og jeg tør fylde, hvor jeg end kommer frem.

Derudover har jeg fået en helt anden grad af ærlighed ind i mit liv. Jeg tør stå ved mig selv, give udtryk for mine ønsker og behov, vise min sårbarhed og skrøbelig. Også selvom konsekvensen kan være en afvisning. Jeg er blevet autentisk.

Jeg er dybt taknemmelig for at krydse veje med Nethe. Hun er et dejligt indsigtsfuld, skarp og empatisk menneske.

Kvinde, 48 og ingeniør

Book en tid

Min kommunikation og mit liv har ændret sig

Hej Nethe

Jeg har ofte haft det sådan, at jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle svare når nogen spurgte mig om, hvordan jeg havde det!

Jeg kom til dig på en anbefaling uden at være helt klar på hvorfor! Men jeg følte et behov for hjælp til at komme videre.

Hvorhen? Hvordan? Og hvad? Det vidste jeg ikke umiddelbart. Men man kommer ikke til dig uden vide, hvad man vil have ud af det.

Jeg famlede så lidt rundt, men du var hurtig til at få mig sporet ind på, at det handlede om kommunikationsproblemer, som stammede helt tilbage fra konkrete relations situationer med far, mor og søskende.

Så startede arbejdet med at gå ind i de identificerede situationer og opløse de blokeringer, som viste sig i den daglige kommunikation især med min ægtefælle.

Rimeligt hurtigt konstaterede både hun (min ægtefælle) og jeg en forandring i min væremåde, som både var blevet mere åben og accepterende og med en forbedret kommunikation.

De redskaber som jeg har fået, anvender jeg når behovet for at få styr på mit liv indfinder sig. Og de virker!

Når man bliver vejledt og oplever, at det forbedrer ens livskvalitet, så bliver man ydmyg og taknemmelig.

Tak Nethe for hvad du har gjort for min tilværelse.

Kærlig Hilsen

Lars

Book en tid

Jeg gik fra at lyve overfor mig selv og andre til at turde være ærlig

Hos Nethe Holme er det blevet klart for mig at ærlighed ikke handler om at fortælle sandheden. Det handler det om at opleve, se og acceptere sandheden. At være i sync med sandheden. Ellers er det ikke sandt det man fortæller sig selv og omverdenen.

Igennem sessions med Nethe er vi gået fra at snakke om tomhed, søgen efter kærlighed, frygt for svigt til at snakke om målrettet initiativer til at få mere ud af hverdagen.

Jeg er gået fra at lyve for mig selv og andre … faktisk daglig. Til at have modet til at afsløre mig selv. Altså hver gang jeg pynter på sandheden eller kommer til at ønske nogen en god dag, uden egentlig at mene det. Dét er jeg stolt af.

Jeg ved, jeg ikke er færdig med min udvikling, og det er fedt.

Book en tid